„Танц на животот“ првонаградена на Струмичкиот карневал!

На овогодинешниот карневал одржан на 25 февруари, маската на нашето училиште „Танц на животот“со освоени 52 поени е првонаградена на Струмичкиот карневал.

Погледнете ја инспирацијата од контрастот на огнот и ледот.

ТАНЦ  НА  ЖИВОТОТ

ОД  НЕКАДЕ  ДАЛЕКУ  ИДАТ

НАШИ  ГОСТИ  ДА  БИДАТ

ВЕЗДЕН  СЕ  РАСПРАВААТ,  БИЈАТ

ЧУДНА  ТАЈНА  КРИЈАТ

ОНОЈ  ШТО  ЌЕ  НЕ  ДОПРЕ

НИКОЈ  НЕМА  ДА  ГО  СОПРЕ

НО, НЕЛИ  СЕ  ОГАН  И  МРАЗ

НИКНАА  ВО  СИЛЕН  МЛАЗ

СЕ  РОДИ  ЖИВОТ  ЗА  СИТЕ

И  СЕГА  ЛЕСНО  НИ  МИНАТ  ДНИТЕ

16807008_10211773558916012_1090371431231377730_n 16864227_10211773558996014_487273749717662959_n 16865167_10211785806542195_7361265762255429006_n 16938927_10211773559076016_7861450949481724032_n 16939467_10211773560196044_8572745941764870032_n 16939478_10155883938398957_4937371049362561771_n 16995972_10211773559836035_2113862173442322368_n 17021727_10155883935948957_6933499136030900561_n 17098342_1473558542677772_3351201189865488900_n