СВЕТСКИ ДЕН НА ПОЕЗИЈАТА

Светскиот ден на поезијата, 21 Март е повод да се оддаде почит на поетите, да се оживее рециталот, да се поттикне читањето и пишувањето поезија како и нејзината врска со музиката.

По тој повод, Ве покануваме на поетско музичкиот настан на 21.03.2024 г. (четврток) со почеток во 19.30 часот во Концепт хибрид бар.