Author
Емилија Зумрова

Видео обраќање на директорката Невенка Стојанова по повод актуелностите во СОУ „Јане Сандански“ – Струмица во 2020 година

Директорката на СОУ „Јане Сандански“ – Струмица, Невенка Стојанова, како заокружување на крајот на оваа учебна година се обрати и пренесе ретроспекитвно прикажување [...]