Хемичарите веруваат во самите себе, а не во други!

Хемијата е интересна, се додека ја знаеме!
Викендов, на 26ти април се одржа општински натпревар по хемија. Како и секоја година, оваа година учество земаа голем број на ученици од нашето училиште.

hem

Сите ученици кои се здобија со право на учество на регионален натпревар се:

-учениците од четврта година:
⁰Софија Божиновска
⁰Ана Мицевска
⁰Софија Галева

-учениците од трета година:
⁰Анета Ѓоргиева
⁰Ивана Зеленкова
⁰Гордана Пандева

-учениците од втора година:
⁰Марија Абрашева
⁰Ивана Шарламанова
⁰Мартина Николова
⁰Сања Пушкарова
⁰Игор Влахов
⁰Глигор Шунтев
⁰Никола Колев

-учениците од прва година:
⁰Даниела Митрова
⁰Оливера Страторска
⁰Димитар Бајрактаров
⁰Елена Устапетрова
⁰Александар Цамбулев
⁰Ана Цамбулева
⁰Вероника Поповска

Честитки до нивните ментори Зуле Цонева и Снежана Илиевска Поповска, и другите ученици кои земаа учество. Честитки до учениците, и да им посакаме среќа за регионалниот натпревар.