Кога родителите соработуваат со училиштето

СОУ Јане Сандански заедно со родителите на учениците оствари успешна соработка – разубавување на дел од училишниот двор. Заедничката работа резултираше со мозаик – симбол на различноста.

Голема благодарност до родителите Зоран Мирчовски и Горан Тушевски.

15491800_1267857046610214_566598172_o 15502761_1267857049943547_821420811_o 15536818_1267857069943545_689482424_o15555324_10207905778071043_1602652514_o