Маркетинг план за компанијата FreshBox го освои второто место на МАССУМ

На натпреварот МАССУМ одржан на 21 април во СЕПУГС “Васил Антевски Дрен” СКОПЈЕ, ученичките Сања Стратарска, Елена Вчева, Павлинка Андонова и Слободанка Пандева презентираа маркетинг план со бизнис идеа за компанијата FreshBox.

Во конкуренција од 23 училишта, заслужено го освоија второто место.

Ученичките беа под менторство на професорките Стаменка Џорлева и Македонска Манушева. Честитки до целиот тим!

18110402_1681875031822974_282908527_n