Најдобар говорник во Македонија – прва награда за Дејан Трендов

На ден 21, петок, во СЕПУГС “Васил Антевски Дрен” СКОПЈЕ се одржа МАССУМ. Во една од категориите за натпреварување зеде учество и Дејан Трендов, натпреварувајќи се во областа Најдобар Говорник.

Моќта на зборовите го воудушеви образовното рендеву, Дејан Трендов најдобар говорник во Македонија.

Некои говорници од историјата сеуште се памтат, а ние сме сигурни дека Дејан Трендов ќе биде еден од малкуте кој ќе се памети. Тој за неговото прво место рече дека „Тоа е само почетокот на големиот успех кој допрва следи“, а исто така се надоврза и рече дека Клучот на успехот е позитивната мисла.

Честитки до Дејан и Менторката Катерина Ќосева.

18110322_1902707079986563_1029312401_o

18111295_1902707093319895_15462064_o

18111326_1902707083319896_1002142802_o