Натпреварувај се на МАССУМ 2013!

Годинава образовното рандеву МАССУМ 2013 ќе се одржи од 19-20 април во Тетово.massum1Заинтересираните ученици може да учествуваат на натпревар по:

1. Интервју за работа
2. Маркетинг план
3. Најдобар бенд и соло изведувач
4. Најдобар постер
5. Најдобра видео реклама
6. Најдобра фотографија
7. Најдобар филм
8. Најдобра веб-страна
9. Најдобра модна ревија
10. Најдобра драмска претстава
11. Најдобра поетска творба

Бројот на ученици кои може да се пријават за секоја категорија е ограничен. Заинтересираните може да дознаат детални информации за предусловите и формуларот кај професор Катерина Ќосева.