Прво место за моделите на модна ревија на МАССУМ

Викендов, на 22.04 и 23.04 се одржа Младинската асоцијација на средни стручни училишта во Македонија. На истата имаше повеќе дисциплини, а една од нив беше Модна ревија каде што група од 9 ученички од нашето училиште зедоа учество со рачно изработени и самостојно дизајнирани фустани под менторство на проф.Катерина Милушева.

13054628_10206236647063811_286187919_o

Во делот на таа дисциплина, тие ја добија првата награда за шареноликата модната ревија насловена „Боите на природата“.

Честитки за наградата на ученичките и нивниот ментор.

13054912_10209313933794780_846561786_o 13090466_1200473546629930_1379270060_n