ВИДЕО: Настапот на Ана Цамбулева на МАССУМ 2015

“Something’s gotta hold on me” беше песната која вчера Ана Цамбулева ја изведуваше на државниот натпревар МАССУМ 2015. Таа застана на сцената и ги остави без здив сите присутни.