Author
Ивана Гушева

Покрај големата конкуренција, освоено четврто место на Економијада

Ученички од нашето училиште учествуваа на овогодинешната Економијада, под менторство на професорката Полина Ашикова постигнаа одлични резултати. Како единствени претставници од Македонија, во [...]