Покрај големата конкуренција, освоено четврто место на Економијада

Ученички од нашето училиште учествуваа на овогодинешната Економијада, под менторство на професорката Полина Ашикова постигнаа одлични резултати.

12999684_1070358703026717_1395722688_o
Како единствени претставници од Македонија, во конкуренција со 11 училишта од бившите Југословенски држави, нашето училиште за еден поен требаше да се пласира на третото место но, голем успех е и четвртото место кое го освоија нашите ученички.
12992720_10206182064259275_1603120054_n
Им честитаме на учениците и нивниот ментор, им посакуваме уште поголеми успеси понатаму.