ВИДЕО: Настапот на Ангела Илиева на МАССУМ 2015

Вчерашниот настап на МАССУМ 2015 во Велес на нашата солистка Ангела Илиева беше извонреден. Преку песната “Black Velvet” Ангела успеа да го фасцинира стручното жири. Таа ги покажа своите големи способности и прекрасно ја изведе својата песна.