ВИДЕО: Настапот на Сања Лазарова на МАССУМ 2014

Во категоријата Најдобра соло изведба во Крушево се натпреваруваше ученичката од прва година. Таа настапи со своја изведба на евровизиската Оро од Јелена Томашевиќ.