ВИДЕО: Настапот на Слободанка Караманова на МАССУМ 2015

Нашата ученичка Слободанка Караманова од прва година, вчера се натпреваруваше на државниот натпревар МАССУМ 2015. Таа со својата изведба на песната “Son of a preacher man” ја разигра атмосферата во Велес.