Во конкуренција од 40 ученици, втора награда за Јавен говор за Дејан Трендов

На натпреварот МАССУМ 2016, одржан викендов на 22 април, зеде учество ученикот Дејан Трендов во областа Јавен говор.
13062778_798350253633374_877301414_o
Дејан под менторство на професорката Катерина Ќосева се здоби со втора награда каде имаше конкуренција од 40 ученици од сите средни училишта во Македонија.

Честитки до ученикот и неговиот ментор.