Author
Ивана Гушева

Училишниот хор и оркестар, прво место на регионалните хорски и оркестарски смотри

Викендов нашето училиште беше магнет за награди. По големите успеси на Образовното Рандеву МАССУМ 2016, викендов го завршивме со натпревар хорски и оркестарски [...]

Покрај големата конкуренција, освоено четврто место на Економијада

Ученички од нашето училиште учествуваа на овогодинешната Економијада, под менторство на професорката Полина Ашикова постигнаа одлични резултати. Како единствени претставници од Македонија, во [...]