Вести

Големиот уметник и хуманист Живко Поповски – Цветин денеска го посети нашето училиште

Во посета на нашето училиште денеска беше големиот македонски ликовен уметник и хуманист кој повеќе од 30 години преку уметноста води мисија за [...]

Идеја на наши ученици за училишен ресторан за здрава храна победи на работилница за претприемништво

Отворање на ресторан во нашето училиште со мени за избор на здрава храна е идејата на петмина наши ученички кои успееја со својот проект [...]