Вести

28 златни и 27 сребрени медали, три тимови на финале, вака заврши купот во Барселона

Полуфиналната рунда на Светскиот ученички куп во Барселона заврши успешно за 26-те ученици кои го претставуваа нашето училиште на натпреварот. Тие успееја да освојат [...]

Ученици и вработени добија сувенир значки, се приклучија кон иницијатива за безбедност на планинарите

Планинарите во Република Македонија започнаа со иницијатива за зачувување на убавините на нашите планини, а како дел од истата вработените и учениците во [...]