Вести

16 дена активизам против родово базирано насилство

Во рамките на кампањата „16 дена активизам против родово базирано насилство“, претставничката на Мисијата на ОБСЕ во Република Северна Македонија Радмила Карпузовска- Ончевска [...]

Учениците од клас IV-4 во посета на ординацијата за уво, нос и грло „Д-Р БОМЈАНСКА“

Со цел учениците да можат од поблиску да ја доживеат професијата на медицински работник, нашето училиште организира серија посети на медицински установи. Соработката [...]