Неблагодарноста на чедата кон родителот

„Неблагодарноста на чедата кон родителот прикажана во романот „Чичко Горио“ на Балзак“, е насловот на есејот на ученичката од трета година Зорица Србакова. Таа од својот ментор проф. Павле Стојанов добила одличен 5. Овојпат творбата Ви ја пренесуваме во оригинална пишана верзија.

7725 Вкупно 11 Денес