Руска делегација во посета на СОУ „Јане Сандански“

12.12.14 Руска делегација дојде во посета на нашето училиште како дел од нивната посета на Струмица. Заедно со директорката и професорите тие го разгледаа нашето училиште и зборуваа за наставата, условите и сличностите помеѓу нашиот и нивниот образовен систем. 

DSC_2070

 

DSC_1947

Полна галерија со слики на : ОВДЕ