ЗАПОЧНАА ПОДГОТОВКИТЕ ЗА НАТПРЕВАРИТЕ НА МАССУМ ОБРАЗОВНО РАНДЕВУ 2015!!!

Како прв натпревар на овогодинешното рандеву е избор за најдобар постер за образовното рандеву! Вредните раце на Славе Стаменов, Зорица Русева и Ратковиќ Димитар од прва година под менторство на проф. Славица Милева-Ефтимова ги изработија овие постери:

Им посакуваме среќе на учесниците на МАССУМ кој ке се оддржи во Велес во 17-18 Април 2015.

obrzz