Тијана, Магдалена и Ивана заминаа на финален натпревар во САД

Средношколките од нашето училиште Тијана Иванова, Магдалена Стојанова и Ивана Цветанова, заедно со професорките Верица Јанкова и Натка Јанкова од нашето училиште,  вчера [...]

Еднодневен семинар на тема „Демократијата и Собранието“ за ученици од средните училишта

На ден 22 септември 2017 година, учениците Ѓорги Георгиев, Марија Марковска, Душан Костуранов, Дамјан Дончев и Валентина Пандевска од IV-4 предводени од професорот Зоран [...]